Skip to main content
Cauze sociale

10-12 decembrie | Dacă ai de dat haine și încălțăminte de iarnă, citește mesajul de mai jos

By decembrie 8, 2019decembrie 9th, 2019No Comments

Lumeee, lume,
dacă aveți în dulap haine și încălțăminte de iarnă de care nu mai aveți nevoie,
dacă sunt de adulți (de la 18 ani în sus), dacă sunt curate, spălate, folosibile, nu pline de molii, păr, găurite ori murdare,
dacă sunt geci/paltoane, ghete/cizme, pulovere, pantaloni groși, șosete, tricouri, mănuși, căciuli, fulare, treninguri, pijamale,
dacă ai pături sau saltele curate (doar 2000X900),
atunci le poți duce de azi până joi inclusiv (10-12 decembrie, de la 7 dimineața până la 10 seara) la Splaiul Unirii 160, Industria bumbacului S.A., sector 4. Toate vor ajunge la oamenii fără adăpost.

Detalii la Vlad – 0726 353 494

PS – Nu duceți haine de primăvară-vară-toamnă. Pentru că nu au unde să fie depozitate, dar vom da de veste la timpul potrivit, vom facem în așa fel încât să acoperim necesarul în fiecare anotimp.

Nu duceți haine ori încălțăminte murdare sau găurite, pline de molii ori de păr (de animale), nu duceți nici chiloți sau ciorapi (de damă) purtați, pentru că nu vor fi primiți/primite, fiecare pachet/sac/sacoșă/cutie va fi desfăcut(ă) în fața voastră.

Cu alte cuvinte, vă rog din suflet să nu confundați ghena de gunoi cu oamenii fără adăpost. Pentru că și ei sunt tot oameni, doar că năpăstuiți de soartă, nimeni nu știe, în afară de ei, ce drame ascund în sufletele lor.

În plus, vă rog să nu confundați nici verbul „a dona” cu verbul „a scăpa” de ceva de care nu mai avem nevoie.

Mulțumesc!

Cristina Hurdubaia

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.