Acțiuni

Timișoara | Eveniment caritabil pentru migranții care intră în România pe la Moravița

By ianuarie 19, 2020 No Comments

Miercuri, 22 ianuarie 2020, timișorenii sunt invitați, începând cu ora 18:30, la proiecția filmului „For Sama”, un documentar autobiografic care spune povestea lui Waad al-Kateab pe parcursul a cinci ani din revolta din Alep, Siria. Cinci ani în care tânăra se îndrăgostește, se căsătorește și o naște pe Sama, totul pe fundalul unui conflict ce escaladează nimicitor. Filmul este subtitrat în engleză. CW: Alocuri prezintă imagini foarte grafice cu realitățile traiului într-o zonă de răzaboi.

Detalii, aici găsiți.

Evenimentul este organizat în semn de solidaritate cu migranții care intră în România prin punctul de trecere Moravița și cel mai probabil vor solicita azil în România. Timp de 24-48 ore, aceștia sunt în custodia Poliției de Frontieră din România, adesea fără hrană sau produse de igienă de bază.

“Ne propunem să strângem fonduri pentru 50 de pachete de urgență în valoare de 25-30 de lei (produse neperisabile: apa, cornuri cu ciocolata, biscuiti, fructe deshidratate si produse igiena: servetele umede, sapun, etc). Dacă doriți, puteți aduce direct un asemenea pachețel la Reciproc Cafe sau puteți dona bani pentru achiziția unui astfel de pachet”.

forsamafilm.com

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.