Cauze sociale

Daruieste-ți ziua de naștere sau de nume pe ziuata.galantom.ro

By aprilie 23, 2020 iulie 8th, 2020 No Comments
Pe 22 aprilie s-a lansat site-ul Dăruiește Ziua Ta – o platformă de fundraising pentru organizaţii nonguvernamentale care aduc schimbare în diferite domenii de activitate prin proiectele lor. Prin acest proiect oamenii sunt încurajați să-și dăruiască ziua de naștere și, în loc de cadouri, să îi îndemne pe cei dragi din jurul lor să facă o donație pentru o cauză pe care o susțin. Chiar și tu poți să urci o cauza pe platformă.
Un pic de context. În fiecare zi aflăm la știri despre cel puțin 10 lucruri negative care se întâmplă în jurul nostru, asta înseamnă 3650 de știri pe an. Tocmai de aceea, proiectul Dăruiește ziua ta își propune să strângă 3651 de pagini de fundraising până la finalul anului, număr care să încline balanța spre bine. Şi asta, cu ajutorul a 3651 de oameni de bine care, de ziua lor, aleg să susțină una dintre cele 265 de organizații prezente pe platforma Galantom.ro, din diferite domenii de activitate, de la sănătate, drepturile omului și incluziune socială, până la artă, mediu și educație.

#ziuatarescriepovestea
Daruieste-ți ziua de naștere sau de nume pe ziuata.galantom.ro!
Galantom e un loc unde s-au strâns foarte multe cauze care fac bine România: de la cauze de sanatate, de susținere pentru prima linie, la cauze de mediu, educație, artă și cultură, cauze legate de activism civic, drepturile omului și incluziune socială.
Pentru că numai împreună putem schimba tabloul în care trăim azi.
Și, dacă vine ziua ta și nu îți mai poți strânge la o petrecere toți prietenii, îi poți strânge în jurul unei cauze în care crezi. În loc de cadouri, prietenii tăi pot dona pentru cauza ta.
Oamenii din videoul frescă sunt actori la Unteatru care au ajutat pro bono la promovarea platformei de cauze bune.
Dăruiește ziua ta pe Galantom este și parte a campaniei Pro TV #nefacembine.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.