Comunități

România Pozitivă lansează programul gratuit de învățare online „Orientare spre soluție & optimism”

By mai 3, 2020 iulie 8th, 2020 No Comments

România Pozitivă lansează programul gratuit de învățare online „Orientare spre Soluție & Optimism”.

Participanții vor avea acces la hartă, instrumente de lucru și concepte care îi vor ajuta să dezvolte o abordare orientată pe  soluții și optimism în viața personală și profesională.

Platforma RomâniaPozitivă.ro, De bine despre România, lansează versiunea online a programului de învățare „Orientare spre Soluție & Optimism”. Accesul la program este gratuit din dorința de a stimula găsirea unor rezolvări creative și eficiente pentru problemele momentului, soluții atât de necesare în perioada dificilă pe care o traversăm cu toții.

În funcție de ritmul și timpul disponibil, programul poate fi răsfoit într-o oră sau informațiile și exercițiile pot fi aprofundate în aproximativ 8 ore.

Acest program este potrivit pentru cei care doresc:

  • instrumente de lucru, concepte și metode pentru orientare spre soluție și optimism, utile în viața personală și profesională și cu impact pozitiv și pentru colegi, prieteni, familie sau societate;
  • o hartă cu soluții și idei concrete pentru minim o problema sau oportunitate la care participantul dorește să lucreze specific și dedicat în timpul programului online, în funcție de timpul și ritmul de învățare;
  • experiență de învățare online interactivă cu multe instrumente și inspirație din practica de training și facilitare de aproape 20 de ani, cu peste 10 000 de participanți în evenimente offline și online.

Programul online „Orientare spre Soluție & Optimism” conține o hartă cu 5 zone de explorat și instrumente aferente, peste 10 fișe de lucru (pregătite pentru descărcare și tipărire), video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz și resurse suplimentare.

Mai multe detalii, pe RomâniaPozitivă.ro

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.