Hai sa facem fapte bune

Atelier de mărțișoare | Târg de Mărțișor by Asociația Ana și Copiii

By februarie 12, 2020 februarie 20th, 2020 No Comments

Atelierul handmade de la Ana și copiii se mută duminică, 23 februarie, pentru câteva ore (de la 11.30 la 15.00) la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Toți adulții și toți copiii care vor să participe vor realiza câte 2 mărțișoare și câte o felicitare, pe care le vor păstra, în schimbul unei donații de 50 de lei/persoană, bani care vor merge către construirea atelierului de creație Ana și copiii al noului centru social pe care asociația îl va ridica anul acesta.

Înscrierile se fac la office@anasicopiii.ro, iar donațiile se pot achita și în avans, pe www.anasicopiii.ro/plata-online, cu mențiunea 23MAR (cu rugămintea să anunțați pe mail).

EVENT FB

“Realizarea celor 2 mărțișoare și a felicitării (care vor rămâne la participanți, pentru a le oferi cadou sau pentru a le păstra drept amintire) durează în jur de jumătate de oră, astfel încât primim înscrieri până la 100 de persoane.

Totodată, vă invităm la micul nostru târg de obiecte handmade, de unde puteți achiziționa tot felul de obiecte, de la mărțișoare la tablouri, realizate de voluntarii Ana și copiii.

Vom avea și formulare 230 la noi și muuultă voie bună”.

Evenimentul face parte din campania #ClopoțelulBucuriei pentru Ana și Copiii, prin care se strâng fonduri pentru construirea celui mai mare centru social pentru copii din țară.

Oricine poate dona 4 euro/lună la 8864 cu mesajul BUCURIE sau direct în conturile noastre pe care le găsiți pe www.anasicopiii.ro

Vă așteptăm! Hai!

Partener: Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.