Hai sa facem fapte bune

Ziua Mondială a sindromului Down | Donează 21 de lei pentru 210 sportivi de la Special Olympics | #FiiSocsky

By martie 12, 2020 No Comments

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, Fundația Special Olympic România, susținută de Copacul cu fapte bune și good people community, te provoacă să sprijini efortul persoanelor cu dizabilități intelectuale de a face sport. 

Pentru cei care nu știu încă, persoanele cu sindrom Down au un cromozom în plus (al 21-lea), iar ziua lor se serbează pe 21 martie.

DONEAZĂ 21 de lei, pentru ca 210 sportivi cu și fără dizabilități intelectuale să alerge pentru Special Olympics la Maratonul Internațional București din luna octombrie.

Descriere

Sportivii cu dizabilități intelectuale merită respectul, atenția și sprijinul nostru! A face sport înseamnă pentru ei creșterea încrederii în forțe proprii, iar pentru noi, un exemplu că se poate. Vorbim de incluziune socială atunci când eforturile lor sunt recunoscute de cei fără dizabilități, dar și atunci când le creăm cadrul de a face sport mai departe. În România, sportivii cu dizabilități intelectuale se antrenează de 17 ani cu ajutorul #SpecialOlympicsRomania și de 52 de ani în toată lumea cu ajutorul #SpecialOlympics.

Campanie

#FiiSocsky. Donează 21 de lei online până pe 21 martie, când se sărbătorește Ziuan Mondialaă a Sindromului Down, aici -> https://bit.ly/2vm0PNy pentru ca 210 sportivi cu și fără dizabilități intelectuale să reprezinte Special Olympics România la Maratonul Internațional București.

Evident puteți dona și după 21 martie, ba chiar lunar până în luna octombrie, pentru susținerea acestor sportivi. 

Poartă #SoseteDesperecheate pentru a marca momentul.

Cu cât șosetele tale vor fi mai ieșite din tipare, cu atât vei determina oamenii să vorbească despre #SindromulDown.

Provoacă-ți prietenii să doneze, online, aici -> https://bit.ly/2vm0PNy – și să posteze, ca și tine, pe Facebook și Instagram o fotografie cu #SoseteDesperecheate, adăugând #hastagurile:

#SuntSocksy #SindromDown #SpecialOlympicsRomania

*Șosetele desperecheate și cât mai colorate sunt simbolul Zilei Mondiale a Sindromului Down. La microscop, cromozomii se văd ca niște șosete desperecheate.

Concept

Sub mesajul #FiiSocksy, Special Olympics România lansează în spațiul public provocarea tuturor celor care cred în șansa de a include în lumea lor persoane cu dizabilități intelectuale să poarte șosete desperecheate și să DONEZE 21 de lei de Ziua Sindromului Down. Campania cu poze va fi derulată pe Facebook, cu #hastagurile #FiiSocksy (#SuntSocksy), #SindromDown, #SoseteDesperecheate #SpecialOlympicsRomania #RevolutiaIncluziunii #Doneaza21lei

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.