LUPTA CU CORONAVIRUSUL

Actorii Teatrului pentru copii „Gong” din Sibiu vor citi povești la telefon pentru vârstnici

By martie 20, 2020 martie 26th, 2020 No Comments

Actorii și tehnicienii  Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu vor citi povești prin telefon persoanelor singure, cu vârsta peste 65 de ani, informează mesageruldesibiu.ro,

Angajații de aici încearcă, pe perioada epidemiei, să fie alături de cei mai vulnerabili membri din comunitate.

„Doar împreună vom reuși să trecem peste ceea ce se întâmplă în jur! Ne-am propus să venim în sprijinul administrației locale, care depune eforturi pentru limitarea răspândirii acestui virus. Colaborăm, de asemenea, foarte bine cu Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu, pentru identificarea acelor persoane care s-ar putea bucura de un apel telefonic din partea noastră. Vom încerca să îi asigurăm pe cei mai în vârstă că nu sunt singuri în această perioadă și că au un prieten cu care pot conversa telefonic. În timpul stagiunii, s-a întâmplat să avem ca spectatori grupuri de seniori, fără nepoți, dar care se bucurau de spectacolele noastre pentru că le aduceau bucurie, după cum ne-au mărturisit. Sperăm să îi revedem și pe ei cât mai curând, sănătoși, la teatru!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Cei care doresc să se înscrie pe această listă o pot face și telefonic la numărul 0269 211 349 sau prin e-mail la organizare@teatrulgong.ro, în limita resurselor interne de care dispune instituția.

Mai multe detalii, pe mesageruldesibiu.ro

 

Foto: Teatrul Gong Sibiu

 

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.