ONG

Policlinica Socială Baba Novac tratează gratuit afecțiunile stomatologice ale persoanelor cu dizabilități

By februarie 12, 2020 februarie 13th, 2020 No Comments

În luna februarie, Policlinica Socială Baba Novac din București tratează gratuit afecțiuni stomatologice ale copiilor și adulților cu dizabilități fizice și neuro-motorii (ex. retard psihic, tetrapareză spastică, epilepsie, hipoacuzie bilaterală), anunță Fundatia Inovații Sociale Regina Maria.

Beneficiază de tratamente stomatologice gratuite toate persoanele cu dizabilități din București care au venituri de până la 1500 lei, pe membru de familie, iar cei care nu se încadrează în această limită vor beneficia de prețuri foarte mici, astfel încât să se acopere costurile cu materialele.

Pacienții cu dizabilități sunt tratați în urma analizării dosarului medical de către o echipă de medici ai policlinicii (dosarul va conține: scrisoare medicală de la medicul de familie care să ateste starea de sănătate a pacientului, certificat care să ateste dizabilitatea și dovada veniturilor pacientului și aparținătorilor).

În cadrul policlinicii noastre, pacienții cu dizabilități sunt tratați cu demnitate și răbdare, prin proceduri blânde, netraumatizante și adaptate condițiilor medicale particulare ale fiecăruia dintre ei. Cabinetul stomatologic are dotări speciale, cum ar fi elevator pentru cei imobilizați în scaun cu rotile, dispozitiv de imobilizare și fixare în scaunul stomatologic pentru ușurința aplicării tratamentului, scrie pe pagina de FB Fundatia Inovații Sociale Regina Maria.

Ca să putem ajuta cât mai mulți oameni, avem nevoie ca aceste detalii să ajungă la cât mai multe persoane cu dizabilități și la familiile acestora, așa că, vă rugăm să distribuiți mesajul nostru. 

Adresa: Str. Distorului nr. 81-88, sector 3, București
Programări la nr: 0213 223 020

Adresa: Str. Distorului nr. 81-88, sector 3, București
Programări la nr: 0213 223 020

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.