Proiecte faine

Harta Serviciilor Sociale din România va fi lansată, în curând

By martie 5, 2020 martie 15th, 2020 No Comments

 Citizen Next anunță că va lansa oficial Harta Serviciilor Sociale din România.

➡️ Prima platformă națională care centralizează și integrează pe o hartă interactivă toate serviciile sociale acreditate din România, specifice fiecărei categorii de grup vulnerabil.

➡️ Aceasta va fi un instrument accesibil tuturor cetățenilor, care le va pune la dispoziție seturi de date complete și îi va conecta mai ușor și rapid cu furnizorii de servicii sociale.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ministerul Muncii și Protecției Sociale a devenit de curând partenerul instituțional al proiectului, beneficiind astfel de un suport strategic pentru a produce un impact major în comunitate.

➡️ Echipa noastră – Citizen Next – va organiza un eveniment de lansare, la care vor fi prezente instituții și persoane-cheie din domeniul serviciilor sociale și nu numai.

➡️ Scopul evenimentului este, în primul rând, să reunească furnizorii de servicii sociale, reprezentanți ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale, reprezentați ai companiei OMV Petrom, finanțatorul proiectului și alte ONG-uri care dezvoltă proiecte cu impact social.

???? Ce ne dorim de la cele 3 ore petrecute împreună?

➡️ Să discutăm constructiv, concret și deschis despre nevoile care există în prezent în domeniul serviciilor sociale și ce soluții putem identifica împreună pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

➡️ Lansarea platformei Harta Serviciilor Sociale va fi punctul de plecare al acestei întâlniri și ne va oferi o perspectivă mai clară asupra modului în care să abordăm, de acum înainte, domeniul serviciilor sociale și cum să avem un impact cât mai mare în societate prin intermediul acesteia.

Haideți să dăm sfară în țară că va fi lansată #hartaserviciilorsociale – prima platformă națională care centralizează furnizorii de servicii sociale și oferă acces rapid către aceștia.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.