Responsabilitate socială

Kaufland invită la mișcare chiar și #deacasă și introduce în magazine colecția de articole sportive Newcential®

By aprilie 30, 2020 iulie 23rd, 2020 No Comments

Din dorința de a încuraja mișcarea și sportul chiar și de acasă în această perioadă, Kaufland aduce în magazinele sale din toată țara noua colecție de echipament sportiv Newcential®, marcă proprie – un motiv în plus ca activitățile fizice de zi cu zi să devină o obișnuință plăcută.

Cu un sortiment variat, de la încălțăminte și până la tricouri, noua gamă cuprinde articole sportive pentru bărbați și femei, potrivite pentru toate planurile de antrenament, de la începători până la profesioniști.

Disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland, marca oferă calitate la preț accesibil, într-un echipament sportiv complet.

Pe lângă funcționalitate și rezistență, noua gamă se remarcă prin calitate certificată – fibrele textile sunt certificate cu sigiliul OEKO-TEX® pentru siguranță și sănătate, iar cele din bumbac bio au certificarea GOTS.

Mai mult, impermeabilitatea și rezistența la murdărie sunt posibile datorită tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH®. Articolele sunt ușoare, rezistente, se usucă repede și nu se șifonează, fiind în egală măsură prietenoase cu mediul înconjurător.

În această perioadă, pentru a susține mișcarea chiar și de acasă, Kaufland a introdus reduceri de preț semnificative la articolele sportive marca Newcential®.

Gama conține tricouri, topuri, veste, pantaloni scurți, colanți, bustiere, șosete și pantofi sport, precum și prosoape de baie, confecționate din materiale care lasă pielea să respire, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de fitness.

Mai multe informații sunt disponibile aici: www.kaufland.ro/sortiment/marci-proprii/newcential.html

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 129 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132.

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.