Uncategorized

Între 1 iunie și 1 august se fac înscrieri în programul gratuit de inteligență emoțională dedicat ONG-urilor

By iunie 1, 2020 iulie 8th, 2020 No Comments

Start pentru înscrierile în proiectul “Feed the soul”, un program de inteligență emoțională, oferit gratuit, dedicat ONG-urilor din România. Astfel, în perioada 1 iunie – 1 august 2020, toate organizațiile non-profit care își doresc să ofere voluntarilor o experiență emoțională sunt invitate să se înscrie în program.

Prin acest proiect ne-am dorit să dăm înapoi voluntarilor măcar o mică parte din ceea ce ei oferă zi de zi organizațiilor din care fac parte. Am fost și voi fi voluntar și știu cât de multă nevoie de sprijin emoțional au toți cei care își dedică o parte din viață pentru a-și oferi ajutorul cauzelor în care cred. Cu atât mai mult în perioade ca acestea trebuie să fim uniți și să susținem comunitatea.”, spune Ema Căpitănescu, inițiatoarea programului.

Sesiunile se desfășoară în 3 zile consecutive și au o durată de 4-6 ore pe zi. Participanții vor învăța să își descopere și să își gestioneze emoțiile, vor trece prin caruselul emoțional propriu și vor învăța cum să își accepte emoțiile și trăirile.

Scopul programului este de a le oferi voluntarilor o întâlnire 1 la 1 cu ei înșiși pentru a se descărca de emoțiile prin care trec zi de zi și a le oferi doza de optimism de care au nevoie. La finalul cursurilor, aceștia vor fi motivați, pregătiți de acțiune și mult mai conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul lor, dezvoltându-și neuroplasticitatea și creativitatea.

Înscrierile se pot face prin e-mail la adresa e@emacapitanescu.com.

*Despre Ema Căpitănescu – este trainer de inteligență emoțională, fost voluntar Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și Greenpeace și în prezent membru JCI România și inițiatoarea a numeroase programe de training de inteligență emoțională, printre care proiectul “Feed the Soul”.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.