Skip to main content
Acțiuni COPACUL CU FAPTE BUNE

De Crăciun, fii mai bun în fiecare zi din an | Copacul cu fapte bune, ediția de iarnă

By decembrie 6, 2023No Comments
Start la campania #DeCrăciunFiiMaiBunÎnFiecareZiDinAn pentru copiii vulnerabili. Am o listă cu copii din mai multe sate din Vaslui (și nu numai), mai aștept una pentru copiii refugiați și dacă se strâng suficienți bani, poate facem o listă și pentru oamenii fără adăpost, căci și ei sunt tot oameni. Asta depinde, însă, de câți bani se adună și până nu știm câți bani se adună, nu știm nici la câte persoane defavorizate poate veni anul acesta Moș Crăciun. Din păcate, timpul nu-mi permite absolut deloc să fac ca în anii precedenți, adică să vă dau nume, măsuri și adrese și să faceți voi cumpărăturile, pe care să le trimiteți mai departe, și tot din păcate, și anul acesta e imposibil să organizăm campania fizică a Copacului cu fpate bune, dar rămânem cu speranța că ușor, ușor ne vom putea întoarce, într-o bună zi, la viața noastră.
Orice leu e binevenit, fiecare donează cît vrea și cât poate, pentru că pic + pic = cât trebuie. De principiu, cumpărăm ghete, alimente, produse de igienă, jucării, lemne de iarnă, în funcție de câți bani se strâng.
Campania se derulează până pe 23 decembrie inclusiv, ba chiar și după aceea.
Eu voi reveni cu fotografii. De aproape 6 și cadouri la peste 10.000 de persoane vulnerabile, dintre care peste 80% au fost copii.
Apropo, am citi recent un studiu nu de mult care spunea că jumătate dintre părinții din mediul rural nu își permit să aloce nici măcar 10 lei pentru cadouri, iar de brad împodobit nici măcar nu poate fi vorba.
Lei: RO77INGB0000999911036573
Euro: RO69INGB0000999911039627
| Cod SWIFT: INGBROBU | BIC: INGB |
cu mențiunea: donație Crăciun
PS – Ce facem noi, vedeți aici –> https://bit.ly/3yufHF6 și aici https://bit.ly/3vbRW2E
Mulțumim și spor la fapte bune vă dorim.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.