Acțiuni COPACUL CU FAPTE BUNE

Hai să facem fapte bune | Copacul cu fapte bune 18

By septembrie 2, 2020 noiembrie 13th, 2020 No Comments
Vine toamna, școala și ediția cu nr 18 a acțiunii Copacul cu fapte bune. Nici de data asta nu ne putem întâlni live, dar sănătoși să fim cu toții și să depășim cu bine această pandemie, care ne-a schimbat planurile și ne-a dat viața peste cap.
 
Pe scurt, strângem bani pentru rechizite pentru măcar 1000 de copii ce provin din familii defavorizate. Fizic sau online, oricum s-ar ține cursurile, tot e nevoie de rechizite.
Donația recomandată este de 150 de lei (pentru un ghiozdan și rechizite).
Evident se poate dona și mai puțin, și mai mult, în funcție de posibilități, cu rugămintea de a mă anunța, ca să pot ține o evidență clară a donațiilor.
Totodată, puteți dona și ghiozdane (noi) cu rechizite sau doar ghiozdane (noi) sau rechizite.
Perioada campaniei: 27 august – 15 septembrie 2020.
 
Pentru detalii, aștept un semn la cristina(at)hurdubaia.ro, iar eu vă dau detaliile contului unuia dintre ONG-urile din campania de toamnă. ONG-urile participante vor cumpăra pentru copii cele necesare și la sfârșitul campaniei revin cu fotografii și cu lista comunităților în care vor ajunge ghiozdanele+rechizitele.
 
Dacă există firme/persoane care vor să doneze rechizite, haine(noi), jucării (noi), alimente (neperisabile), rog, de asemenea să-mi scrie pe mail. De asemenea, aștept semn pentru orice nelămurire, informație. Dacă nu vă răspund pe loc, vă rog să aveți răbdare, toate mailurile vor primi răspunsuri.
 
Nu îmi scrieți pe FB, vă rog mult, pentru că nu pot ține evidența în mai multe părți.
 
Mulțumesc,
Cristina Hurdubaia
 
| De Crăciun, fiți mai buni în fiecare zi din an. |

Leave a Reply