Skip to main content
Acțiuni COPACUL CU FAPTE BUNELUPTA CU CORONAVIRUSUL

Acțiune Copacul cu fapte bune | E nevoie de pamperși, gel de duș, săpun lichid și dezinfectanți la Institutul Oncologic Fundeni 

By martie 16, 2020martie 20th, 2020No Comments

#Update. Momentan, nu mai este nevoie de donații. Mulțumim.

***************************************************************************************************************************

| #HELP & #SHARE | Oameni buni, copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni au nevoie mare, în această perioadă, de pamperși (mărimile 5, 6, 7), șervețele umede, geluri de duș, săpun lichid (si de produse dezinfectante, care înțeleg că nu se mai găsesc nicăieri). Fac un apel către voi pentru a comanda online ce vă lasă inima din produsele de mai sus (nu trebuie toate, puteți cumpăra doar un produs sau două, în funcție de buget). Evident, puteți trimite și jucării/jocuri NOI, ținând cont de faptul că toți copiii internați aici suferă de cancer. E nevoie de orice mărime de pamperși, la fel cum e nevoie de orice dezinfectant. 

Zilele trecute, la copiii de aici au ajuns mai multe donații (jucării și produse de igienă) pe care le aveam în depozit de la ediția Copacul cu fapte bune de Crăciun, unde s-a donat masiv. De obicei, le distribuim pe toate, dar au fost atât de multe, încât ne-am blocat la capitolul logisitică și am fost nevoiți să păstrăm niște donații, acum știu și de ce. Căci nu-i așa, nimic nu e întâmplător pe lumea asta.

Pentru alte întrebări, vă rog scrieți-mi la cristina@hurdubaia.ro, aș prefera să evitați FB-ul, pentru că aici primesc multe mesaje, mai ales în isteria asta a coronavirusului, și pe unele le pierd cu siguranță. Sau puteți suna direct la Corina.

De altfel, o să fie nevoie de bunăvoința voastră și pentru acțiunea Copacului de Paște – Hai să facem fapte bune | Comandă donațiile online.

Mulțumesc sau de Crăciun fiți mai buni în fiecare zi din an.

Cristina Hurdubaia, Copacul cu fapte bune

UPDATE. 18.03 | Primele pachete au început să vină, detalii aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.