Skip to main content
Acțiuni COPACUL CU FAPTE BUNE

Hai să facem fapte bune | Donează online pentru masa de Paște a 3.500 de oameni defavorizați

By aprilie 14, 2020iulie 8th, 2020No Comments

 

Lumeee, lume,

În perioada 1-18 aprilie 2020, vă invităm să faceți o faptă bună, de data asta online. Chiar dacă trecem printr-o perioadă grea, nu trebuie să uităm de oamenii nevoiași care au nevoie de ajutorul nostru, având în vedere că statul nostru nu este încă capabil să găsească soluții și pentru ei. Știți că acțiunea Copacul cu fapte bune are loc de 3-4 ori pe an, nu doar de Crăciun, din ianuarie 2016, ajungând deja la ediția 17.

AICI găsiți fotografii de la toate acțiunile noastre de până acum –> FB.com/pg/CopaculCuFapteBune/photos

EVENT FB: Hai să facem fapte bune | Donează online​

Mai jos găsiți lista cu ONG-urile selectate pentru donațiile online, cu care se vor cumpăra alimente și produse de igienă pentru Paște: copii și adulți din mediul defavorizat: copii vulnerabili, copii cu probleme speciale (autism, etc), refugiați, tineri orfani care trebuie să se descurce singuri, după ce au părăsit centrele de plasament, tineri cu dizabilități mintale severe, oameni fără adăpost și familii cu mulți copii. În total 3.500 de persoane.

Pentru a putea acoperi nevoile tuturor celor din lista de mai sus, v-aș ruga tare mult să încercăm următorul exercițiu. Cei care doresc să doneze câte 150 de lei (suma recomandată, dar se poate dona orice bănuț, fiecare cât poate) sunt rugați să îmi scrie la cristina@hurdubaia.ro pentru a putea ține o evidență clară, astel încât să putem să îi ajutăm pe toți. Dacă doriți să ajutați o cauză anume, menționați asta, dacă nu, vă îndrum eu, în funcție de necesități. Cel mai simplu ar fi ca fiecare dintre cei care voe să doneze să mă anunțe că vrea să doneze, eu recomand pe rând fiecare ONG până se adună banii pentru toți. Apoi vă țin la curent cu situația și evident cu fotografii cu cumpărături și donațiile duse celor care au nevoie.

Astfel avem așa:

1. Asociația ActivRandom + Romanian National Council for Refugees – CNRR​, care au grijă de 100 de familii de refugiați.

2. Asociația „Ana și Copiii”​,  care are grijă de familii defavorizate din București, Fundulea, Urlați.

3. Asociația CARUSEL​, care are grijă de oamenii fără adăpost.

4. Casa Providenței Iași, care are grijă de copii, bătrâni și oameni fără adăpost.

5. Fundația Hope and Homes for Children Romania​ are grijă de orfani proveniți din centrele de plasament.

6.  Asociatia Psihobucuria​, care are grijă de copii cu probleme speciale.

7. Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, care are grijă de tineri cu dizabilități severe.

Detalii despre aceste ONG-uri, care nu sunt alese la întâmplare, sunt ONG-uri cu care colaborăm deja de multă vreme, le găsiți pe paginile lor de FB.

 

RUGĂMINTE: Pentru a nu-mi îngreuna situația, vă rog mult să nu îmi scrieți de alte donații momentan (haine, mobilă, etc), cine poate și vrea să doneze 150 de lei e rugat să îmi scrie, iar eu îi comunic ONG-ul și modalitatea de transfer a banilor, cine vrea să doneze special pentru o anumită cauză e rugat de asemenea să mă anunțe, cine vrea să doneze mai puțin sau mai mult, la fel mă poate anunța, orice nelămurire va primi răspuns pe mail, nu pe FB, pentru că acolo contabilizez totul și pot ține și o evidență clară, astfel încât să poată fi bine pentru toată lumea.

Totodată, dacă doriți ca numele vostru să fie făcut public, îmi dați de veste, iar eu la sfârșit fac publică lista cu cei care doresc să fie pe această listă.

Important e să putem acoperi toate cauzele, de aceea apelez la bunăvoința voastră de a-mi scrie la cristina@hurdubaia.ro
Altfel, riscăm ca unii să primească prea mult, iar alții deloc.

Mulțumesc pentru susținere, aștept mailurile voastre
și vă doresc toate cele bune și mai ales sănătate. Să trecem cu toții mai ușor peste această perioadă care să ne facă mai buni decât până acum.

Cristina Hurdubaia | Copacul cu fapte bune​

 

 

grafica: Carmen Plăcintă

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.